За нас
За нас
Казвам се Михаил Андреев и създадох този сайт за вас.

КЕНДАМА ГУРУ е страница за кендама.Тя е за ВСИЧКИ, които искат кендамата да е част от живота им, за ВСИЧКИ , които искат да научат нови трикове, да се забавляват и да се запознаят с всичко интересно, свързано с тази игра.

Една от причините да съществува Кендама Гуру са именно прекрасните моменти, прекарани с деца, родители, приятели и кендама. Реших да споделя уменията си като играч, както и опита на много други български и световни играчи с кендамата.

Като един от първите разпространители на играта в България , създавам тази страница за всички кендама играчи , които искат да СПОДЕЛЯТ опита си и да ПОДОБРЯТ играта си. В САЙТА ще можете да намерите полезни ВИДЕА и СТАТИИ, за да усъвършенствате уменията си, да получавате информация за събития и събирания и други новини и разбира се, да КУПИТЕ едни от най-добрите кендами, препоръчани от умели и опитни играчи. За всеки играч е важно да знае предимствата на една кендама и за кои трикове е подходяща тя, тъй като се очаква да прекара много време, играейки с нея.

кендама животът е баланс

Най-хубавото на кендама е, че създава нови приятелства...